Wij zijn Wouter, Jorien en Destiny, aangenaam kennis te maken.

Kennismaking

Elk contact tussen u en ons begint met een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de reden van uw bezoek, uw wensen en nemen we onze werkwijze door. Met de gegeven antwoorden stellen we een persoonlijk profiel vast. Aan de hand hiervan stellen wij een persoonlijk advies op. Wanneer u besluit zaken met ons te gaan doen, spreken we samen een tarief af. Bij schadeverzekeringen ontvangen wij provisie van de verzekeraar. Deze provisie maakt onderdeel uit van de premie.

Inventarisatie

De volgende stap is het maken van een financieel overzicht. Dit begint met een inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Dit geeft u inzicht in zaken met betrekking tot uw gezinssituatie, inkomen, uitgaven, pensioenen, sparen, beleggen en (levens)verzekeringen. Pas wanneer we dit helder hebben, kunnen we een gedegen advies geven gericht op uw wensen en doelen voor de toekomst.

Uitwerking

Wanneer we samen hebben besloten wat u nodig heeft, gaan we aan de slag. Wij vragen offertes op, zeggen oude contracten op, gaan onderhandelingen aan. Wij regelen kortom alles wat nodig is. Voor u is er geen omkijken meer naar, zodat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke zaken, bijvoorbeeld de aankoop van uw woning.