Een ongelukje zit in een klein hoekje.

Meestal zijn de gevolgen niet ernstig en kunnen de gevolgen snel verholpen worden. Sommige gebeurtenissen hebben zulke consequenties dat het schadebedrag niet meer te dragen is. Voor die gevallen zijn er verzekeringen. Met behulp van vergelijkingssoftware kunnen eenvoudig verzekeringsproducten worden vergeleken op voorwaarden en premie.


Scherpe premies

Door onze scherpe premies betaalt u niet teveel. Vraag ons gerust naar een scherpe verzekeringsofferte.

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering hebben. Dit basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor kosten die niet in het basispakket zitten.

Onze vergelijkingssoftware vergelijkt eenvoudig de dekking en premie van verschillende zorgverzekeringen.

Indien u in loondienst werkt is de werkgever verplicht om bij ziekte de eerste twee jaar minimaal 70% van uw loon door te betalen. Na deze twee jaar heeft u mogelijk recht op een arbeidsongeschiktheidsuitkering volgens de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen, de WIA. De hoogte van deze uitkering is mogelijk niet voldoende om in uw huidige levensstandaard te voorzien. Samen kunnen we kijken naar de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid en kunnen we, indien wenselijk, hiervoor verzekeringsoplossingen aandragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een woonlastenverzekering.

Gaat u een eigen onderneming starten of heeft u een eigen onderneming maar heeft u nog altijd geen arbeidsongeschikheidsverzekering afgesloten omdat de premies voor deze verzekeringen zo hoog zijn. Neem toch eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De premie valt u misschien toch reuze mee.

Wij beschikken over software waarmee wij de voorwaarden en prijs van verschillende aanbieders kunnen vergelijken. Komt u dan gerust eens langs voor een vrijblijvende berekening van de premie. Het zou u best eens mee kunnen vallen!

Ook wanneer u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft, bent u welkom voor een vrijblijvend advies. Wij kunnen uw huidige verzekering vergelijken met andere aanbieders en wellicht kan uw verzekering beter of voordeliger.

U werkt en geniet daarmee inkomen waarmee u in uw levensonderhoud kunt voorzien en waarmee u uw hypotheek en verzekeringen betaald. U kunt in de ongelukkige situatie belanden dat u uw baan verliest. Dat zijn voor u moeilijke tijden, zowel emotioneel als financieel. U heeft in de meeste gevallen weliswaar recht op een werkloosheidsuitkering maar de financiële gevolgen kunnen desastreus zijn.

Samen kunnen we kijken naar de financiële gevolgen van werkloosheid en kunnen we, indien wenselijk, verzekeringsoplossingen aandragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een woonlastenverzekering.

Bij een overlijdensrisicoverzekering wordt een van tevoren bepaald bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden indien de verzekerde binnen de looptijd van de verzekering komt te overlijden. Een overlijdensrisicoverzekering wordt veelal verplicht gesteld bij het afsluiten van een hypotheek.

Er zijn drie verschillende soorten overlijdensrisicoverzekeringen:

 1. Gelijkblijvend; het verzekerde bedrag en de premie blijven gelijk gedurende de gehele verzekeringsperiode. 
   
 2. Annuïtair dalend; bij een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering daalt  het verzekerde bedrag jaarlijks op basis van de gekozen annuïteit (bv. 5%). In de eerste jaren van de verzekering daalt het verzekerde bedrag nauwelijks. Aan het einde van de verzekeringsperiode neemt het verzekerd kapitaal sterk af en staat het verzekerd bedrag uiteindelijk op nul euro.
   
 3. Lineair dalend; bij een lineair dalende overlijdensrisicoverzekering daalt het verzekerde bedrag jaarlijks met een gelijk bedrag terwijl de premie gelijk blijft. Aan het einde van de verzekeringsperiode staat het verzekerd bedrag uiteindelijk op nul euro.

Welke vorm u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van uw persoonlijk financieel plan, bepalen we met behulp van geavanceerde vergelijkingssoftware wat voor u de beste optie is.

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Tegenwoordig kost een uitvaart gemiddeld tussen de € 5.000,- en € 8.000,-. Een hoop geld.

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Samen kunnen we kijken naar de juiste verzekeringsoplossing.

U heeft een hoop bezittingen. Denk aan uw woning en inboedel. Uw bezittingen kunnen beschadigd raken bijvoorbeeld door brand of zij kunnen in zijn geheel verloren gaan. Als persoon of eigenaar van een voertuig kunt u aansprakelijk gesteld worden door derden.

Om de financiële risico die hiermee gepaard gaan op te kunnen vangen zijn er schadeverzekeringen.

Schadeverzekeringen zijn vaak een noodzakelijk kwaad. Niemand vindt het plezierig om premies te betalen, maar tegen een aantal zaken moet u zich toch verzekeren. De meest voorkomende schadeverzekeringen zijn:

 • Autoverzekering
 • Woonhuisverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Reis- en annuleringsverzekering

Ook andere verzekeringen zoals een kostbaarheden- of fietsverzekering zijn denkbaar.

Wij adviseren u over alle verzekeringen  en zorgen ervoor dat u niet te weinig maar ook zeker niet teveel verzekerd. Wij werken samen met veel verzekeraars en beschikken over uitgebreide vergelijkingssoftware. Hierdoor zijn wij in staat u goede verzekeringen met een scherpe premie aan te bieden.

Als schaderelatie van ons kantoor kunt u o.a. rekenen op:

 • Het administreren en beheren van uw verzekeringen
 • Het regelmatig vergelijken van voorwaarden en premies van uw verzekering(en).
 • Hulp bij schade, denk hierbij aan het invullen van het nodige papierwerk en het inschakelen van herstelbedrijven en expert.

Neem zeker contact met ons op voor een kennismaking.