Een ongelukje zit in een klein hoekje.

Meestal zijn de gevolgen niet ernstig en kunnen de gevolgen snel verholpen worden. Sommige gebeurtenissen hebben zulke consequenties dat het schadebedrag niet meer te dragen is. Voor die gevallen zijn er verzekeringen. Met behulp van vergelijkingssoftware kunnen eenvoudig verzekeringsproducten worden vergeleken op voorwaarden en premie.


Scherpe premies

Door onze scherpe premies betaalt u niet teveel. Vraag ons gerust naar een scherpe verzekeringsofferte.

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering hebben. Dit basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor kosten die niet in het basispakket zitten.

Onze vergelijkingssoftware vergelijkt eenvoudig de dekking en premie van verschillende zorgverzekeringen.

Bezig met het starten van een eigen onderneming en nog steeds geen arbeidsongeschiktheidsverzekering omdat de premies voor deze verzekeringen zo hoog zijn? Komt u dan gerust eens langs voor een vrijblijvende berekening van de premie. Het zou u best eens mee kunnen vallen!
 
Met behulp van geavanceerde vergelijkingssoftware kunnen wij u binnen een paar minuten vertellen waar u dit het beste en het voordeligst kunt regelen.

Ook wanneer u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft, bent u welkom voor een vrijblijvend advies, het zou u best eens vele euro's kunnen schelen.

U heeft uw inkomsten en uitgaven goed in evenwicht en ook nog enige ruimte om te sparen. Uw inkomen is de financiële basis onder uw uitgavenpatroon en uw woonplezier. Die basis kan verstoord raken wanneer u plotseling arbeidsongeschikt of werkloos raakt. Als werknemer krijgt u waarschijnlijk een arbeidsongeschiktheidsuitkering, maar de kans is groot dat u met minder geld moet rondkomen. Op termijn zou dat zelfs kunnen betekenen dat u uw hypotheeklasten niet meer kunt voldoen, met alle gevolgen van dien.
 
Een woonlastenverzekering biedt u goede bescherming tegen een plotselinge achteruitgang in inkomen. Hiermee kunt u uw woonlasten blijven betalen en hoeft u uw woning niet onverhoopt te verkopen.

Bij een overlijdensrisicoverzekering wordt een van tevoren bepaald bedrag uitgekeerd aan de nabestaanden indien de verzekerde binnen de looptijd van de verzekering komt te overlijden. Een overlijdensrisicoverzekering wordt veelal verplicht gesteld bij het afsluiten van een hypotheek.

Er zijn drie verschillende soorten overlijdensrisicoverzekeringen:

  1. Gelijkblijvend; het verzekerde bedrag en de premie blijven gelijk gedurende de gehele verzekeringsperiode. 
     
  2. Annuïtair dalend; bij een annuïtair dalende overlijdensrisicoverzekering daalt  het verzekerde bedrag jaarlijks op basis van de gekozen annuïteit (bv. 5%). In de eerste jaren van de verzekering daalt het verzekerde bedrag nauwelijks. Aan het einde van de verzekeringsperiode neemt het verzekerd kapitaal sterk af en staat het verzekerd bedrag uiteindelijk op nul euro.
     
  3. Lineair dalend; bij een lineair dalende overlijdensrisicoverzekering daalt het verzekerde bedrag jaarlijks met een gelijk bedrag terwijl de premie gelijk blijft. Aan het einde van de verzekeringsperiode staat het verzekerd bedrag uiteindelijk op nul euro.

Welke vorm u het beste kunt kiezen, is afhankelijk van veel verschillende factoren. Aan de hand van uw persoonlijk financieel plan, bepalen we met behulp van geavanceerde vergelijkingssoftware wat voor u de beste optie is.

Een overlijden komt vaak onverwacht. We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, want de dood hoort nu eenmaal bij het leven. Niemand denkt er graag over na, maar toch is dat nodig. U wilt toch ook dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van uw uitvaart? De prijs van een uitvaart is de laatste jaren flink gestegen. Met een Uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet direct te maken krijgen met hoge kosten.

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in natura of in geld. De Uitvaartverzekering in natura keert geen geld uit, maar betaalt direct de rekening van de uitvaartverzorger.

Schadeverzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Niemand vindt het plezierig om premies te betalen, maar tegen een aantal zaken moet u zich toch verzekeren. Omdat u anders in geval van een ongelukje of calamiteit wel erg veel financieel risico loopt. Dan gaat het er vervolgens om dat u niet te veel en niet te weinig verzekert. En dat u geen overlappingen in uw polissen heeft.

Wij adviseren u over alle verzekeringen en verlenen service in geval van schade. Ook dat is heel plezierig, want als u iets vervelends overkomt heeft u zelf wel wat anders aan uw hoofd dan het afwikkelen van vergoedingen en formulieren. Wij doen dat graag voor u.